Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

 

Tallikierros

Radioactiven mailla on yksi iso talli. Suuri puinen talli, joka vanhasta ulkomuodostaan huolimatta on hyväkuntoinen.
Pienen matkan päässä on maneesi.Vastapäätä maneesia hieman kauempana on pihattotarha. Tarhat sijaitsevat hieman sekalaisesti tallinalueella, jotkut hieman kauempana kuin muut. Suuren kentän löytää pienen mäen päältä, josta lähtee myös oivia maastoreittejä.
Pienemmän tallin löydät pihaton läheisyydestä, ja siellä asuvat nuoret hevoset, sekä kantavat tammat ja varsalliset tammat.

   

Talli on punainen, vanha, ja lähes 70 karsinainen, josta löytyy myös rehu-, varustehuone, sekä pesukarsina. Vanhasta ulkonäöstään huolimatta, talli on sisältä oikein kodikas ja lämmin. Ja moderni. Jokaisessa karsinassa on automaatti juomakaukalo, ja seinään ruuvattu ruokakaukalo. Tallin vintti on toimisto, ja oleskelu tilaksi suunniteltu ja kunnostettu. Portaat vintille löytyvät varustehuoneen päästä oven takaa. Päätallin perällä on kuivike-, ja heinävarastot joihin pääsee vain ulkokautta. Talli on ns. jaettu puoliksi, toinen puoli tammaoille, toinen oreille ja ruunille.
Pikkutallista ja tammatallista löytyy kummastakin 10 karsinaa, ja rehu-, ja varustehuone. Pesupaikkaa ei pikkutalleissa ole. Talli on kuitenkin varsin kodikas, ja on rauhallisempi kuin toinen. Tammatallissa asuvat lähinnä enemmän siitoskäytössä olevat tammat.

 

Laajat maastot takaavat sen, että valikoima on laaja. Reittejä löytyy puolentunnin reiteistä monen tunnin vaelluksiin. Mahdollisuuksia on lähteä metsikköön, ja sieltä vaikka kiipeilemään, tai mennä pelloilla. Tai miten sitten haluaakaan. 
Myös muutama maastoesterata löytyy, jos joku haluaa koettaa. Läheltä tallia löytyy myös joki, joka on monessa kohtaa uittokelpoinen.

 

Virtuaalitalli

©2019 Champion Relief - suntuubi.com